Обавештења за родитеље

Обавештење о упису у Предшколску установу „Наша радост" Ковин за радну 2024/2025. годину

 
Scanned Image

Scanned Image
Преузми PDF верзију обавештења


 
Електронска пријава деце у предшколску установу

E VRTIC 7 31 мај 24

Поштовани родитељи, обавештавамо вас да ће услуга електронске пријаве деце у предшколску установу „Наша радост“ Ковин бити активна од 07.05.2024. године, и на тај начин пратиће званичан конкурс за упис деце у ПУ „Наша радост“ Ковин за радну 2024/2025 годину, који траје до 31.05.2024. године .

Услуга је доступна на Порталу еУправа свим регистрованим корисницима и приликом коришћења ове електронске услуге аутоматски се прибављају неопходни подаци из матичне књиге рођених, Централног регистра обавезног социјалног осигурања и евиденције пребивалишта, тако да родитељи не морају да достављају ни један документ приликом уписа детета, нити да одлазе ни на један шалтер.

За децу самохраних родитеља, децу жртава насиља у породици, децу са сметњама у психофизичком развоју или децу из породица које користе неки облик социјалне заштите предшколска установа је у могућности да прихвати пријаву електронским путем, али је потребно да родитељи поднесу релевантну документацију којом доказују наведени статус.


 Како попунити електронску пријаву за упис у вртић на Порталу еУправа

01 preuzmi

Преузми Упутство за попуњавање електронске пријаве детета у предшколску установу

Search