Свечани пријем предшколаца

Свечани пријем предшколаца

У организацији Прешколске установе „Наша радост“ из Ковина, 30.08.2023. у Центру за културу, традиционално је одржан свечани пријем предшколаца.

На самом почетку, директорка Предшколске установе Александра Алавања поздравила је све присутне.

Како полазак у вртић изгледа у очима деце, приближиће вам будући предшколац  Софија Петрић из васпитне групе васпитачице Слађе и Иване, кроз стихове песме ,,На почетку” аутора Пеђе Трајковића.

Деца из припремних предшколских група представили су се извођењем тачака „Бранково коло“ коју су спремили са васпитачицама Агнеш Барабаш Алмаши и Јасмином Месарош.

Деца из старије васпитне групе васпитачице Драгане Константиновић и Ангелине Јовановић  представиће се нумером ..Говори Господе”.

,,Спасимо планету, спасимо планету, сва деца на свету, моле се на сав глас”.

Деца старије васпитне групе васпитачице Драгане Константиновић и Ангелине Јовановић  представиће се стиховима Бојана Марковића са песмом ,,Спасимо планет”.Они откривају зашто је планета важна и на који начин треба да бринемо о њој.

Чаробни свет мора деца су заједно са својим васпитачицама Слађом Богуновић и Иваном Сретков, упознали кроз реализацију прошлогодишњег пројекта под називом ,,Деца и море се воле”.

Са становни чаробних морских дубина упознаће вас будући предшколци Калина Павловић и Кристијан Домокош

Једно од омиљених едукативних средстава у раду са децом је и весели падобран, кроз ову покретну игру деца развијају координацију покрета, упознају боје и развијају своју машту.

Обратили смо се деци са жељом да се у забавишту играју и забаве, али да су пред њима дани и месеци учења и истраживања. Ово је само део онога што ће они заједно са својим васпитачицама да раде у забавишту, а ми смо им пожелели да у томе уживају

Ове године са припремним предшколским групама радиће следеће васпитачице:

  • Дубравка Тома
  • Јелена Ерцег
  • Драгана Јока и Наташа Рајковић
  • Слађана Богуновић и Ивана Сретков
  • Агнеш Барабаш Алмаши и Јасмина Месарош
  • Јасмина Адамов и Марија Ковачевић

У име Предшколске установе ,,Наша радост” из Ковина желимо да се захвалимо деци и родитељима на присуству!