Нови мобилијар за малишане у централном објекту

У дворишту централног објекта Ковин I предшколске установе „Наша радост“ Ковин крајем октобра постављен је нови мобилијар, који је донирала компанија „Лукоил“ која се бави прометом нафтних деривата. Поносни смо што је наша Установа изабрана од стране компаније „Лукоил“ у оквиру програма друштвено одговорних пројеката и што је на још један начин оплемењен простор дворишта намењен најмлађима за игру и истраживање током боравка деце напољу.

Нова пењалица, тобоган, љуљашке, кућице и пешчаник у дворишту централног објекта постављени су на општу радост деце која овде свакодневно бораве.

Овај гест измамио је деци осмех на лицу и још више пробудио њихову жељу за боравком на отвореном. Деца су се играла на свим справама, али највише пажње и радости у игри изазвао је пешчаник у облику корњаче који је деци веома инспиративан за игру.

Директор за персонал компаније Ана Јанковић симболично је предала игралиште на употребу директорки Предшколске установе Александри Алавањи у присуству колектива вртића и представника Лукоил Србија, као и партнера који управља бензинском станицом у Ковину на чију иницијативу је овај пројекат реализован.

Директорка предшколске установе „Наша радост“ Ковин Александра Алавања се захвалила компанији на новим садржајима кроз које ће се деца осећати спокојно, заштићено и уважено. Циљ Предшколске установе је да поспешује хармоничан развој деце, негује њихову креативност, радозналост и жељу за слободом кретања.

Овај модеран мобилијар омогућава реализовање истих.