Програм Дечије недеље 2019. ПУ „НАША РАДОСТ“ Ковин

Понедељак, 07. октобар 2019.

Разговор на тему „Да право свако – дете ужива лако“ у току усмерених активности.

Едукативна посета од стране Црвеног крста ППП групи, припремно мешовитим групама и старијој групи са радионицама на тему:

„Фластер“ из прве помоћи и „Хранити се здраво“ из здравих стилова живота.

Уторак, 08. октобар 2019.

Посета деце ППП (полудневни боравак) библиотеци „Вук Караџић“ у Ковину. Припремна мешовита група целодневног боравка васпитачица Јелене Богдановић Докљан и Драгане Константиновић, ППП група васпитачица Лидије Тасић и Драгане Јока, и средња мешовита група васпитачица Наде Ђорђевић и Моње Божин посетиће библиотеку „Вук Караџић“ у Ковину.

Припремна мешовита група васпитачица Слађане Богуновић и Јелене Иванковић, млађа група васпитачица Снежане Томић и Агнеш Барабаш Алмаши посетиће „Установу за спорт“.

Старија група васпитачица Мирјане Лацмановић и Иване Тубић посетиће „Макету Дунава“.

Среда, 09. октобар 2019.

Групни рад на тему „Дечија права“, након чега ће деца гледати синхронизовани цртани филм. Припремна мешовита група целодневног боравка васпитачица Јелене Богдановић Докљан и Драгане Константиновић, ППП група васпитачица Лидије Тасић и Драгане Јока посетиће „Установу за спорт“.                                                                                                                          У 12:00 биће одржана анимирана представа за децу „Фрозен“ у библиотеци „Вук Караџић“.

Четвртак, 10. октобар 2019.

Плато и пешачка зона у центру Ковина, од 10:00 до 13:00 „Трка за срећније детињство“ у којој учествују деца ППП (целодневног и полудневног боравка) и припремно мешовитих група.

Млађе групе ће имати спортске активности у дворишту централног објекта ПУ „Наша радост“ и градском парку.

Петак, 11. октобар 2019.

У централном објекту ПУ „Наша радост“ одржаће се маскенбал и журка за све васпитне групе, а потом ће деца ППП (целодневног и полудневног боравка) и припремно мешовитих група имати пријем у Општинској управи код председнице Општине Ковин Сање Петровић.