Свечани пријем предшколаца 2019.

Дана 29.08.2019. године са почетком у 18:30 часова на платоу Центра за културу одржан је свечани пријем предшколаца ПУ „Наша радост“ Ковин.

Директорка ПУ „Наша радост“ Александра Алавања поздравила је све присутне и будућим предшколцима пожелела срећан   почетак.

Девојчица Петра Милановић  је отворила програм рецитацијом „Добродошлица“. Плесним тачкама „Иде маца око тебе“ и „Скочко“ деца васпитачица Драгане Константиновић и Јелене Богдановић Докљан поздравила су публику.  Богдан Богдановић представио се рецитацијом „Храбро дете“.

Путовања су чаробна и свако путовање са собом носи само најлепше успомене. Музичким нумерама  „Чаробно путовање I“ и „Спинко полка“ представила су се деца васпитачица Лидије Тасић, Марице Радованов и Драгане Јоке.

Лена Јањевић представила се рецитацијом „Вртић“. Вечерашњи програм су уз плесне нумере „Оркестар“ и „Бранково коло“ затворила деца васпитачица Слађане Богуновић и Јелене Иванковић.

На крају свечаног дела програма васпитачице целодневног припремног предшколског програма Драгана Константиновић и Јелена Богдановић Докљан, Слађана Богуновић и Јелена Иванковић , Лидија Тасић и Драгана Јока као и васпитачице полудневног припремног програма Марица Радованов, Дубравка Тома и Благиња Царан прозвале су будуће предшколце и поделиле добродошлице.

Родитељи и деца уживали су у одличној атмосфери.