Плесати можеш било где, чак и у свом срцу

     Зато су срца нас малих и великих који живимо у дворцу маленом звани вртић – велика баш као прави дворац из бајке – јер ми плешемо свуда и на сваком месту.

Свака наша песма је плес у којој сваки покрет реч, а покрета код нас има на претек. И ове године су наша деца плесала у ритму валцера, кола,  сириакија, ча – ча – ча, твиста, диска…

Било је задовољство бити гост на јавном часу плеса које је одржано 22.02.2017. и уживати у разноврсном извору игара, тоалета, смеха и задовољства на лицима свим присутних.

Следећи сусрет смо заказали за јули месец када ће бити одржан фестивал плеса. И ове године јавни час плеса је отворио, поздравио господин Златко Стојковић представник Плесног савеза Србије чији смо и ми чланови.

Последње три радне године у установи постоји специјализовану програм за енглески језик у организацији школе за стране језике „NS PRO GROUP“ .

Наша заинтересована деца похађају часове енглеског језика. И ове године су имали први јавни час енглеског језика, заједно са децом која учествују у плесном програму.

Деца су показала колико су до сада савладала програм и сви смо их наградили великим аплаузом и похвалама.