Објекти

Ковин – централни објекат
Централни објекат, у којем је и управна зграда и средиште ПУ „Наша радост“, је наменски грађен за потребе целодневног и полудневног боравка деце. Надграђени део је са два комплетно опремљена простора за рад са предшколцима, кухињом, собом за логопеда, широким ходником, простором за дечју гардеробу, санитарним чвором за децу и васпитаче. Свих 10 радних соба је добро опремљено средствима, дидактичким материјалом и играчкама неопходним за реализацију предшколског васпитно-образовног рада. Санитарни чвор прилагођен је дечјем узрасту, а ведре боје тај простор чине још привлачнијим. Иначе, јаслене групе имају сопствени санитарни чвор.  У објекту још постоји 5 канцеларија и у том простору посебан санитарни чвор за запослене, вешерај, котларница и више остава као и простор на тавану за одлагање ствари.  Испред објекта је ограђено двориште, ограничених размера, али добро опремљено реквизитима за игру и боравак деце на ваздуху.

kovin1_1

Ковин 2
Објекат код Гимназије наменски је грађен за потребе полудневног боравка деце, али функционише и једна мешовита група у целодневном боравку. Све радне просторије опремљене су адекватним намештајем, дидактичким средствима и играчкама неопходним за реализацију предшколског програма. Кухиња је такође адекватно опремљена за потребе вртића.Објекат дели двориште са основном школом и гимназијом, што резултира једном лепом сарадњом са овим институцијама.

Баваниште
Просторије које користи П.У. “Наша радост “ су грађене у оквиру О.Ш. “Бора Радић“ за потребе забавишта. Постоје 4 радне собе са санитарним чвором, гардеробер, фискултурна сала, соба за васпитаче и тоалет за васпитаче. Радне собе су адекватно, али солидно опремљене дидактичким материјалом. Двориште и трпезарију користе заједно са школом.

bavaniste0

Делиблато
У овом насељеном месту постоји посебан објекат који припада ОШ „Паја Маргановић“ и добро је опремљен за рад са предшколцима. Састоји се од две радне собе са санитарним чвором, собе за васпитаче, фискултурне сале и гардеробе. Од великог значаја је добро опремљен парк испред школе који може да се користи.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Мраморак
Припремни предшколски програм одвија се у посебном објекту добро опремљеном узрасту својих „станара“ и састоји се од две радне собе, кухиње, гардеробе, санитарног чвора и фискултурне сале. Двориште објекта је изузетно пространо, погодно за многобројне физичке активности. У близини је и велики парк идеалан за шетњу и боравак деце на чистом ваздуху. Објекат забавишта је једна од најлепших грађевина у Мраморку.

mramorak1

Дубовац
И овај простор је наменски грађен у оквиру ОШ „Предраг Кожић“. Простор је солидно опремљен и састоји се од једне радне собе,гардеробе и санитарног чвора и собе за васпитача, али не постоји посебно уређен простор за игру деце предшколског узраста.

dubovac0

Скореновац
У оквиру ОШ „Жарко Зрењанин“ постоји посебан простор намењен деци предшколског узраста. Радне собе су опремљене одговарајућим намештајем, дидактичким средствима и одговарајућим играчкама. Лепо уређен простор око школе, са реквизитима за игру, користе и мали и велики ђаци. Програм је на мађарско-српском језику.

skorenovac1

Плочица
Интересантно је да је у овом насељеном месту постојало забавиште још 1920. године и да је радило двојезично: на српском и немачком – васпитач је била Марица Стојановић. Простор у коме се данас реализује припремни предшколски програм је наменски грађен у оквиру ОШ „Ђура Филиповић“. Радна соба је опремљена одговарајућом опремом. Простор за спортске активности деле са школском децом.

plocica1

Гај
У оквиру О.Ш. “Миша Стојковић“ постоји посебан простор намењен деци предшколског узраста, који се састоји из две радне собе, ходника и тоалета. Радне собе су опремљене одговарајућим намештајем, дидактичким средствима и одговарајућим играчкама. Простор око школе је леп, адекватно уређен.

gaj1

Мало Баваниште
Објекат је у оквиру ОШ „Јован Јовановић Змај“ где је организована настава у комбинованим одељењима од 1-4. разреда. Део објекта намењен је предшколцима, а заједнички је санитарни чвор, ходник, библиотека, просторија за учитеље. У дворишту постоје љуљашке и клацкалице и простор за спортове. Од свих објеката који припадају ПУ „Наша радост“ овај је најскромније опремљен.