Обавештења за родитеље

ПОЗИВ ЗА РОДИТЕЉЕ - Подршка, не перфекција

Програм „ПОДРШКА, НЕ ПЕРФЕКЦИЈА” намењен је родитељима, старатељима, бакама, декама… свима онима који су брижне особе у животу деце предшколског узраста.

Програм реализује Фондација Новак Ђоковић заједно са партнерима Генерали осигурањем и њиховом глобалном организацијом Тхе Хуман Сафетy Нет.

До сада је у различитим срединама (Нови Сад, Београд, Владимирци, Параћин, Јагодина, Ужице, Ириг, Шабац, Бач, Петровац на Млави, Сремска Митровица, Сјеница, Ковачица, Панчево…) реализовано 1.660 сати радионица, а од ове године и родитељи из Ковина имају прилику да се укључе у овај програм.

Програм “Подршка, не перфекција” се реализује у групи од 25 родитеља/старатеља. На радионицама учесници у пријатној атмосфери размењују искуства, уче и овладавају конкретним техникама и стратегијама за решавање изазовних ситуација у родитељству и развијају мрежу међусобне подршке.

Програм реализује стручна сарадница психолог у ПУ “Дечја радост” Панчево, Александра Ружичић, сертификована фацилитаторка за програм “Подршка, не перфекција”.

У другој половини марта започињемо са реализацијом програма, а сви родитељи који су заинтересовани да се укључе у програм “Подршка, не перфекција” треба да дођу на информативни родитељски састанак који ће се одржати 13.3.2024.године (среда) са почетком у 17 часова у објекту Ковин ИИ (објекат код Гимназије) на адреси Цара Цара Лазара 181 а у Ковину.

Програм је бесплатан, а током његовог трајања за родитеље који похађају радионице обезбеђена је брига о деци.

"Савршен родитељ не постоји, нити је детету такав родитељ потребан. Све што детету треба је родитељ који га подржава са безусловном љубављу."

2024 03 11 115809

Search