Активности и обавештења

Креативни родитељи предшколаца из Гаја

Као иновативни и забавни вид сарадње са родитељима у оквиру предшколске установе „Наша радост“ Ковин већ дуги низ година реализују се радионице у  којима су родитељи, деца и васпитачи активни у осмишљавању и креирању  различитих радова и продуката.

Предшколска установа негује дугогодишњу сарадњу са родитељима како би се  обогатило и оплеменило свакодневно функционисање породице са циљем квалитетно проведеног слободног времена деце и родитеља.

Тако је и 3.10.2017. године одржана радионица за родитеље деце која похађају припремни предшколски програм у Гају. Тема радионице односила се на израду дечијих костима за приредбу поводом учешћа на обележавању Дана Основне школе „Миша Стојковић“ Гај за плесну тачку „Миш је добио грип“. Радионици је присуствовао велики број родитеља. У сарадњи са васпитачицом Данијелом Фрич, родитељи су направили изузетно лепе маске за све мачке „докторе“ и  мишеве „шеширџије“ који ће у својим џиповима уз покрет и песму осликати радњу познате дечије песмице.

Овим путем позивамо баке и деке чији су унуци и унуке  уписани у предшколску установу „Наша радост“ Ковин у Ковину и насељеним местима да у што већем броју присуствују радионицама за баке и деке у периоду од 16.10.2017. до 31.10.2017. како би заједно са  децом и васпитачима провели угодно време и направили што лепше радове.

Search