Активности и обавештења

Свечани пријем предшколаца

Дана 30.08.2018. са почетком у 18:30 часова на платоу Центра за културу одржан је свечани пријем предшколаца ПУ „Наша радост“ Ковин.

Девојчица Миња Милошевић је отворила програм рецитацијом „На почетку“. Директорка ПУ Александра Алавања поздравила је све присутне и пожелела срећан почетак будућим предшколцима.                                             

Плесним тачкама „Холандија“ и „Оки, Боки и Зоки“ деца васпитачица Марије Ковачевић и Драгане Јоке поздравила су публику, а добродошлицу будућим предшколцима истоименом рецитацијом је пожелела Нина Доватов.

Деца васпитачица Слађане Богуновић и Кристине Живић заиграла су традиционално Бранково коло и плесала уз музичку нумеру „Скочко“. Лана Зорић је публику и будуће предшколце поздравила рецитацијом „Мали еко чувари“. Музички део програма затворен је уз модерне тактове „Твиста“ и традиционалним Градским колом који су извела деца васпитачица Агнеш Барабаш Алмаши и Магдалена Тушеј (Touchet).

На крају програма васпитачице полудневног припремног програма Зорица Јованов, Дубравка Тома и Благиња Царан, као и васпитачице целодневног припремног предшколског програма Агнеш Барабаш Алмаши и Магдалена Тушеј (Touchet), васпитачице Марија Ковачевић и Драгана Јока, као и васпитачице Слађана Богуновић и Кристина Живић прозвале су будуће предшколце и поделиле добродошлице.

Родитељи и деца уживали су у одличној атмосфери.

Search